Medcezir dizisi kıyafetleri 4. bölüm ile devam ediyor.
Dizinin kıyafetleri en çok takip edilen ismi Serenay Sarıkaya ile başlıyoruz.
Mira’nın başının ağrıdığı bölümlerde giydiği buluzu Lady Faith tasarımı. Şuan online satışta olan bluzun fiyatı 215 TL. Satın almak için tıklayın! Mira’nın bu sahnede giydiği pantolon ise Beymen Club marka. İntikam Yağmur’da sıkça gördüğümüz markayı anlaşılan artık Mira’da da göreceğiz. Pantolonun fiyatı 235 TL. Satın almak için tıklayın!


Dizide beğendiğimiz parçalardan biri de Mira’nın giydiği sırtı çiçek işlemeli gömlek oldu. Gömlek, Beymen Academia marka ve fiyatı 345 TL.

Bu sahnede Serenay Sarıka’nın elindeki aksesuar ise Bendis Takı’ya ait.

Mira’nın aliesi ile katıldığı yemekte giydiği elbise Hakan Yıldırım tasarımı. Takıları ise Cem Lokmanhekim imzası taşıyor.

Medcezir 4. bölümde Mira yani Serenay Sarıkaya’yı, Hakan Yıldırım tasarımı kıyafetler içinde görmeye devam ettik. Mira’nın kot gömlek ve eteği Hakan Yıldırım tasarımı.

Mira’yı kız kardeşini teselli etmeye çalıştığı bölümde Eda Erdoğan tasarımı, farklı bluzu ile görüyoruz.

Mira kadar kıyafetleri ile dikkat çeken diğer isim ise Eylül karakteri oluyor. Akşam yemeğinde tercihi, Modagram kırmızı elbise oluyor.
Elbisenin fiyatı 69.99 TL. Satın almak için tıklayın!


Eylül, Mert ile konuştuğu sahnede Ozz d’sign tasarımı şapkası ve Topshop marka şort ve üstü ile oldukça rahat ve lık görünüyor.

Ender de kıyafetleri dikkat çeken diğer isim. Biz bu kırmızı Beymen Club marka takımı açıkçası tarzına pek uygun bulmadık. Rahatlık ve şıklıktan ödün vermeyen Ender için bu kıyafet fazla ciddiyet barındırıyor. Beymen Club ceketin fiyatı 545 TL. Satın almak için tıklayın!


Ender’in eteğinin fiyatı ise 255 TL. Satın almak için tıklayın!

Ender, Yaman’ın annesi ile konuşmaya gittiği sahnede, Museum Of Clothing marka eteği ile görüyoruz.


Sude yani Şebnem Dönmez ise şık tercihler yapmaya devam ediyor. Alışverişte kendisini Beymen Club marka pantolonu ile görüyoruz.


Sude’nin ikinci tercihi Acedemia bluz ve beyaz İpekyol pantolon.


Akşam yemeğinde ise Arzu Kaprol tasarımı elbise tercihi ile Sude gerçekten güzel görünüyor.

Mert’in yeşil yeleği Tommy Hilfiger.

Kapanışı dilerseniz Çağatay Ulusoy ile yapalım. Kendisine akşam yemeğinde giymesi için aldıkları gömlek Topmen.

Yeni Medcezir bölümü sabırsızlıkla bekleniyor.
HAWER YOU?
Merhaba, mira nin bilegindeki takiyi gösterdigiz fotografta da mevcut olan melek kanatlı küpenin markası nedir ?
Merhaba,
Sorduğun ürün Bendis marka. Lidyana.com u ziyaret edersen sanırız bulabilirsin
Merhaba Yaman’ın deri ceketinin markasını söylemeniz mümkünmü acaba?Saygılar
Kardeşim Levis;Leather Bomber Jacket
Tekrardan yorum yazdığım için özür dikerim, Ceket sonraki bölümlerde kullandığı “Levis” deri ceket değil. Öğrenebilirsem çok sevinirim gerçekten kolay gelsin.
Merhaba,
Görsel bulamadık ama Topman’e bakmanızı öneririz
http://www.youtube.com/watch?v=lxSN46BQdok (4.bölüm linki) 1.23.49’dan itibaren ceket üzerinde,5.bölümdede aynı ceket mevcut. Topman’da yok ceket malesef:/
Merhaba,
Ürün markalarından emin olsak da dediğiniz gibi mağazalarında ya da online satış sitelerinde olmayabiliyor.
gömlek koton arkadaşlar topmen değil
Mert’in motor kullanırken taktığı kırmızı saatin markası nedir acaba ?
Saat ile ilgili bilgimiz yok ne yazık ki Onur. Eğer bursak mutlaka yazılarımıza ekleriz.
Miranın bilekliğini gösterdiğiniz fotoğraftaki gözlüğün markası nedir acaba? Çok uzun zamandır arıyorum ve bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Esra gözlükler bulundu. Yazımızda paylaşacağız.
1.bölümde yaman mirayla tanışırken yamanın üzerindeki yeşil tşirtin markası ??
mrhba 4.bölümde berenin üzerindeki mavi beyaz çizgili kazağın v beyaz pantolonun markasını ekleyebilir misiniz lütfen
Mertin satti casio g-shock ve yamanın gömleği galiba polo