Galeri

2012 Oscar Ödül Töreninde Neler Giyilmişti?

Bu gece 03.30’da yayınlanacak olan Oscar Ödül Töreni, hem dağıtılan ödüllerle hem de gecede giyilen kıyafetlerle bu hafta boyunca konuşulacak.

Bu yıl kimler ödül olacak ve gecede hangi kıyafetler giyilecek merakla bekliyoruz ama şimdi 2012 Oscar’da neler giyilmişti hep beraber hatırlayalım mı?

2012 Oscar ödüllerine Angelina Jolie, Versace elbisesi ile katılmış ve yırtmacını göstermeye çalıştığı duruşu ile haftalarca gündemde kalmıştı.

Angelina Jolie - Oscar Töreni
Angelina Jolie – Oscar Töreni

Natalie Portman, Christian Dior elbisesi ile gecenin şık kadınları arasına girmişti. Straples, puantiyeli kırmızı elbise ile bizi 1950’li yıllara götürmüştü.

Natalie Portman - Oscar
Natalie Portman – Oscar Töreni

Gecenin kıyafeti ile dikkat çeken bir diğer ismi Zuhair Murad tasarımı elbisesi ile Jennifer Lopez olmuştu.İstiridyeyi andıran bu elbise içinde Jennifer Lopez bir inci görünümündeydi.

Jennifer Lopez - Oscar Töreni
Jennifer Lopez – Oscar Töreni

Gecenin diğer ilgi çeken kıyafetleri için tıklayın!

[nggallery id=37]

One thought on “2012 Oscar Ödül Töreninde Neler Giyilmişti?

  1. TALİHSİZLİKLER SERÜVENİ;Jennifer Lawrence ödülünü almaya giderken düştü…çok utanmıştır kızcağız bu kadar insan önünde ödül almaya giderken düşmek 🙁
    Oscar Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jennifer Lawrence elbisesine takılıp düştü cıkcık cıkcık ..
    Güzel oyuncu bir ay önce Los Angeles’ta düzenlenen Sinema Oyuncuları Derneği Ödül Töreninde, en iyi kadın oyuncu seçilmiş ve ödülünü almak için yerinden kalktığında elbisesinin alt kısmı düşmüştü.

Comments are closed.